Hírek

NEMZETI ÖNSEGÉLYEZŐ KÖR

 

SEGÍTSÉG

 

HÍREK

 

Stratégiai partnerünk

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet (TSZSZSZ) a partneri kapcsolatokat céljai elérésének érdekében építi.

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet már megalakulása után feladatának tekintette azt, hogy különböző társadalmi szervezetekkel felvegye a kapcsolatokat, melyen keresztül a TSZSZSZ céljait is elérheti.

Ennek érdekében a TSZSZSZ megállapodást kötött a Vállalkozók Szövetségével. A Vállalkozók Szövetsége - mint a vállalkozók érdekvédelmi képviselete – alkalmas arra, hogy artikulálja a munkaadók felé célkitűzéseinket és szándékainkat, továbbá azt a véleményünket, hogy sikeres vállalkozás nem létezik jól dolgozó munkavállalók nélkül, ezért a munkaadók és a munkavállalók együttműködése léfontosságú, és közöttük nem az ellentéteket kell szítani, hanem társadalmi konszenzusra törekedni. Így „együtt megyünk” a Vállalkozók Szövetségével.

Vállalkozók Szövetsége

TSZSZSZ feladata, hogy elősegítse a társadalmi szolidaritás erősödését.

 

Partnereink

A TSZSZSZ további partnerei

Partneri megállapodást kötöttünk a Galaxy Kártya Programmal. Ennek okán tagjaink kedvezményekre jogosultak az élet különböző területein. A TSZSZSZ számára ezen programon keresztül biztosítjuk a kedvezményes telefonálást, kedvezményes vásárlást stb.

Galaxy Kártya

GalaxyCentrum segít a TSZSZSZ-nek abban, hogy a Szakszervezet ismertethesse véleményét, tevékenységét a nagyközönséggel, egyszóval biztosítják a publicitást.

GalaxyCentrum

GalaxyWIW pedig lehetőséget biztosít arra, hogy a közösségi portálon is megmutathassa magát a TSZSZSZ.

GalaxyWIW

Állástalan? Munkát keres? Az ÁllásCentrum és az Álláspont oldalainak ajánlatait megtalálja, a honlapokon ingyen regisztrálhat, töltheti fel az önéletrajzát, olvashat további híreket információkat.

ÁllásCentrum

ÁllásPont